SOER INCASSO- en Juridisch adviesburo

Soer Incasso- en Juridisch Adviesburo is een professionele en moderne incasso-organisatie. Wij kunnen u van dienst zijn voor alle soorten incasso’s, debiteurenbeheer, het voeren van gerechtelijke procedures, het geven van juridische adviezen, het opstellen van contracten en algemene voorwaarden. Laagdrempeligheid, flexibiliteit en accuratesse zijn enkele kenmerken van onze organisatie. We doen wat we moeten doen: snel incasseren en snelle en adequate overige dienstverlening.


Rob Soer - Incassospecialist

Soer Incasso- en Juridisch Adviesburo is in oktober 2017 opgericht door Rob Soer uit Groenlo. Rob Soer is reeds sinds 1981 werkzaam in de incasso- en deurwaarderspraktijk in het oosten van Nederland. Als gerechtsdeurwaarder heeft hij 19 jaar een eigen deurwaarderspraktijk gerund in Groenlo en vanaf 2014 ook in Ede. Per 1-8-2017 heeft hij bij de Kroon eervol ontslag aangevraagd en gekregen. Zie ook zijn personalia LinkedIn .

De drang om weer helemaal opnieuw te beginnen was meteen weer aanwezig. Het bloed kruipt immers waar het niet gaan kan. Een persoonlijke aanpak en maatwerk staan bij hem centraal en voorop. Daar kunnen klanten en debiteuren op rekenen.

Heeft u vragen of wilt u nadere informatie dan kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken.

WERKWIJZE

Soer Incasso en Juridisch Adviesburo werkt zeer efficiënt, effectief en is cliëntgericht. U heeft bij ons een vast aanspreekpunt en wordt periodiek op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Tevens heeft u de mogelijkheid om op elk gewenst moment 24/7 de stand van zaken online in te zien.


TARIEVEN

Wij werken zoals gebruikelijk in de incasso-branche op basis van no cure - no pay omdat wij trachten alle kosten op de klant/debiteur te verhalen. Deze worden dus doorbelast aan uw klant/debiteur.
GEMAAKTE KOSTEN

U betaalt alleen incassokosten indien u de incasso-opdracht bij ons intrekt, de incasso-werkzaamheden belemmerd of tegenwerkt, de vordering zelf incasseert, terwijl u deze aan ons heeft uitbesteed. Indien de klant alsnog rechtstreeks aan u betaalt, incasseert u zelf en bent u derhalve incassokosten verschuldigd. U bent dat ook indien wij maar een deel van de vordering incasseren.